Winlandin sidosryhmätyöpaja 31.10.2018

11 syys 2018
Kirsi-Marja Lonkila
52

Winlandin työpaja esittelee kokonaisturvallisuuteen liittyvää tutkimustamme kahdella kärjellä ja kutsuu sidosryhmät mukaan työstämään niiden hyödyntämistä.

Milloin? Keskiviikkona 31.10.2018 klo 9.00 – 11.30
Missä?
Arkadia / AaltoBIZ, Lapuankatu 2, Helsinki

Pureudumme kokonaisturvallisuuden ennakointiin.
Kokonaisturvallisuuden ennakointityötä tehdään monella taholla. Winland on vuoden 2018 aikana arvioinut ja jäsentänyt näiden ennakointiprosessien toimivuutta. Osaammeko Suomessa ennakoida tarpeeksi laadukkaasti? Millä tavoin kokonaisturvallisuuden keskeiset toimijat ja verkostot ennakoivat ja miten ennakointia voisi kehittää?

Esittelemme työkalun energia-, ruoka- ja vesiturvallisuuden kokonaisarviointiin.
Eri sektoreiden väliset kytkökset ovat merkittävä osa kokonaisturvallisuutta. Winland-hanke on kehittänyt uuden työkalun energia-, ruoka- ja vesiturvallisuuden arviointiin. Työkalun avulla olemme tehneet kokonaisarvion Suomen vesiturvallisuuden tilasta ja trendeistä sekä sen kytköksistä ruokaan ja veteen. Työpajassa esitellään arvioinnin tuloksia ja pohditaan yhdessä, miten sinä voit hyödyntää työkalua tai arviointia omassa työssäsi.

Työpaja on suunnattu sekä kokonaisturvallisuuden että energia-, ruoka- ja vesiturvallisuuden kanssa työskenteleville. Ohjelma täsmentyy syyskuun aikana. Ilmoittaudu jo mukaan täällä.
Lämpimästi tervetuloa!

LISÄTIETOJA
Kirsi-Marja Lonkila, Demos Helsinki (kirsi-marja.lonkila@demoshelsinki.fi, 050 571 9055)
Marko Keskinen, Aalto-yliopisto (marko.keskinen@aalto.fi, 050 407 5171)