Skenaariotyöpajat

4 marras 2016
Christopher Rowley
2090

Miten energia- ja ruokaturvaa uhkaavat muutospaineet ja poliittiset päätökset vaikuttavat Suomen kokonaisturvallisuuteen tulevaisuudessa? Miten edistämme yhteiskuntamme resilienssiä haastavassa globaalissa toimintaympäristössä? Miten estämme Failandin ja kuljemme kohti Winlandia? Näitä pohditaan Winland-hankkeen skenaariotyöpajoissa!

Mistä skenaariotyöpajoissa on kyse?
Työpajoissa tunnistamme Suomen energia-, ruoka- ja vesiturvallisuuteen kohdistuvia kriittisiä tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi tarkastelemme paikallisten ja globaalien muutospaineiden ja shokkien vaikutusta Suomen kokonaisturvallisuuteen. Työpajoissa kuulemme alustuksia tutkimusteemoista ja työskentelemme pienryhmissä ennakointimenetelmiä hyödyntäen. Olemme kutsuneet työpajoihin asiantuntijoita ja viranomaisia, joilla on energia-, ruoka- ja vesiturvallisuuteen liittyvää keskeistä osaamista.

Skenaariotyöpajat

Ruokatyöpaja ke 16.11. klo 12:30-16:00
Aalto yliopiston Kauppakorkeakoulun päärakennus, Amer Sport -sali (4. krs)
Runeberginkatu 14-16, Helsinki

Energiatyöpaja ke 23.11. klo 12:30-16:00
Aalto yliopiston Kauppakorkeakoulu, Arkadia- rakennus, OP-Pohjola -sali (1. krs)
Lapuankatu 2, Helsinki

Vesityöpaja ke 30.11. klo 12:30-16:00
Aalto yliopiston Kauppakorkeakoulun päärakennus, Amer Sport -sali (4. krs)
Runeberginkatu 14-16, Helsinki